Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
14.6 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ Ιθάκης: προεκλογική φιέστα θυμίζει η εκδήλωση του Δήμου Ιθάκης με τους αξιωματούχους της κυβέρνησης

Εικόνα: Νίκη Φιλιππάτου, γραμματέας ΟΜ Ιθάκης

Στην Ιθάκη σήμερα αναμένουμε την άφιξη του υφυπουργού κ. Τριαντόπουλου και του Γ. Γραμματέα κ. Σταυριανουδάκη.

Πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας έκπληξη ότι ο Δήμος Ιθάκης διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με τη συμμετοχή των δύο αξιωματούχων της κυβέρνησης.

Στην “άτυπη” προεκλογική περίοδο που διανύουμε αυτή η συγκέντρωση μοιάζει προεκλογική φιέστα και η τοπική αυτοδιοίκηση θα έπρεπε να απέχει από τέτοιες πρωτοβουλίες σε μια, κατά την άποψη μας, εντελώς λάθος χρονική στιγμή.

Αφού το θέμα είναι: ΙΘΑΚΗ-ΠΡΟΛΗΨΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ θα έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί σε πρωθύστερο χρόνο μιας και μετράμε 2 σχεδόν χρονια απο τον ΙΑΝΟ και αρκετούς μηνες απ’ τον ΜΠΑΛΟ με τις γνωστές συνέπειες για το νησί.

Ο Δήμος Ιθάκης εκπροσωπεί όλους τους κατοίκους ανεξάρτητα απο κομματικές τοποθετήσεις.

Όπως και νάχει περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των δύο κυβερνητικών στελεχών για τις αποζημιώσεις που ακόμη εκκρεμούν, για την αποκατάσταση του δρόμου Φρικες-Κιόνι που έχει μείνει στα χαρτιά, για τη μόνιμη αποκατάσταση του δρόμου στον Μπροστά Αετό.

Και φυσικά καλό θα ήταν να ακούσουμε και λιγα λόγια για τα θέματα που “καίνε” την κοινωνία, για την ακρίβεια σε καύσιμα και τρόφιμα, για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που αδυνατούν να καλύψουν οι καταναλωτές, για τον ΕΝΦΙΑ που έχει πάει “στο Θεό”, για τον πληθωρισμό κ.λ.π.

Εν αναμονή απαντήσεων λοιπόν…

8/7/2022
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΙΘΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ