Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
13.4 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Δυστυχώς, η πολιτική αντιπαράθεση για πολλούς γίνεται πεδίο εξαπόλυσης ανήκουστων προσωπικών επιθέσεων”

Ο Αλ.Αυλωνίτης για τα απαράδεκτα, κατακριτέα και εκτός κάθε πολιτικού πολιτισμού σχόλια που ακούστηκαν στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ για την κ. Κ. Νοτοπούλου

Είναι απαράδεκτο, κατακριτέο και εκτός κάθε πολιτικού πολιτισμού τα όσα θλιβερά ακούστηκαν στην εκπομπή του κ. Π. Δούκα από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΤ για την κ. Κ. Νοτοπούλου. 

Δυστυχώς, η πολιτική αντιπαράθεση για πολλούς γίνεται πεδίο εξαπόλυσης ανήκουστων προσωπικών επιθέσεων που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνονται ανεκτές από το πολιτικό προσωπικό της χώρας, αλλά και την ελληνική κοινωνία.

Η κακή πρακτική του παρελθόντος της ΝΔ και των στελεχών της σε αντίστοιχου τύπου ανάρμοστες, ανήθικες, αλαζονικές συμπεριφορές την καθιστούν υπόλογη αλλά και αποκλειστικά υπεύθυνη για την φιλοξενία αυτών από τις δημόσιες συχνότητες της ΕΡΤ. 

Τέλος, αντίκεινται σε κάθε πλαίσιο αντικειμενικής δημοσιογραφίας και επαγγελματικής δεοντολογίας τα οποία υπαγορεύουν την άσκηση σκληρής κριτικής και είναι φύσει αδύνατο να εναρμονιστούν με το ενημερωτικό περιεχόμενο που αναπαράγουν. 

Η κ. Νοτοπούλου τιμάει με τη διαδρομή της στα κοινά, το ήθος της και την εργατικότητά της, την εμπιστοσύνη όλων μας στα καθήκοντα που έχει αναλάβει αλλά και των πολιτών που την ενέταξαν στην εθνική αντιπροσωπεία. Από τη συνεργασία μας στον κοινοβουλευτικό Τομέα του Τουρισμού μπορώ να βεβαιώσω τη μεγάλη επιθυμία της για την ανάπτυξη του κλάδου και την αποφασιστικότητα του χαρακτήρα της ως νέου ανθρώπου που επιδιώκει να εργαστεί για το κοινό καλό.

Στο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. οραματιζόμαστε μια κοινωνία με τη μεγαλύτερη δυνατή ενεργό συμμετοχή των γυναικών σε θέσης ευθύνης. Αυτή τη λογική αρχή πρεσβεύει η ελληνική Αριστερά και αυτή είναι που διαποτίζει τους κόλπους της κοινωνίας μας με υγιείς νόρμες για ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται