Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
21 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

spot_img

Καταδικάζει την ανάρτηση του μέλους της η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς, αλλά, μέχρι εκεί…

Με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς & Ιθάκης απαντάει στο δημοσίευμα του kefaloniastatus.gr (κλικ ΕΔΩ) σχετικά με τη διχαστική ανάρτηση μέλους της.

Στο κείμενο που δίνεται σήμερα στη δημοσιότητα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς αναφέρει χαρακτηριστικά: “Οποιαδήποτε προσωπική ανάρτηση μέλους, σε ύφος, ρητορική και περιεχόμενο που δεν συνάδει με τις αξίες και τις αρχές της Παράταξης μας είναι καταδικαστέα” ενώ λέει και το αυτονόητο, ότι δηλαδή η Οργάνωση εκφράζεται μόνο μέσω των επίσημων ανακοινώσεων.

Μικρότερη των περιστάσεων η αντίδραση μιας συλλογικότητας που περιλαμβάνει νέους και φέρελπεις συμπολίτες μας έναντι μιας διχαστικής ρητορικής που περιοδεύει στα εδάφη της ακροδεξιάς. Ενόψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς δε θέλησε να πάρει γενναίες αποφάσεις και να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να απομακρύνει, εφόσον αποδοκιμάζει την επίμαχη τοποθέτηση, το εν λόγω μέλος από τη σύνθεσή της.

Η πολιτική όμως δεν είναι ή δε θα πρέπει να είναι μία συνεχής άσκηση τήρησης ισορροπιών. Οι πολιτικές οντότητες έχουν μεγάλη ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο ειδικά τη στιγμή που οι πολιτικές διαδικασίες απαξιώνονται με τεράστιες αποχές και με μεγάλα απολιτίκ κοινωνικά ρεύματα. Για να επανέλθει η πολιτική στο ρόλο και στη θέση που της αξίζει ως κορυφαία πολιτειακή λειτουργία, θα πρέπει οι πολιτικές δυνάμεις να δείχνουν συνεχή και ακατάβλητη συνέπεια λόγου και έργων.

Ούτε καν στον κόπο να “κατεβάσει” την ανάρτησή του δεν μπήκε το μέλος της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ! Γεγονός που αποτελεί ένδειξη επιμονής στις απόψεις του…

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης:

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής
Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Αργοστόλι 23.6.2023

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκφράζεται από τις Ανακοινώσεις των Συλλογικών του Οργάνων.

Με αφορμή ανάρτηση μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής σε προσωπική του σελίδα σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι η Οργάνωση μας εκφράζεται μόνο μέσω των Ανακοινώσεων και των Δελτίων Τύπου της.

Οποιαδήποτε προσωπική ανάρτηση μέλους, σε ύφος, ρητορική και περιεχόμενο που δεν συνάδει με τις αξίες και τις αρχές της Παράταξης μας είναι καταδικαστέα.

Κανείς δεν θα ανακόψει, ούτε θα υπονομεύσει την ανοδική πορεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μαζί, τη Κυριακή επαναφέρουμε την Ελπίδα στη πολιτική ζωή του τόπου μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται