Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ε.Α.Σ.: Μέχρι 11 Φεβρουαρίου υποβολή ενστάσεων Εξισωτικής Αποζημίωσης

      Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι  σύμφωνα με εγκύκλιο του Οργανισμού  Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ξεκίνησε η υποβολή ενδικοφανών προσφυγών (ενστάσεων) πληρωμής του Μέτρου 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» (Εξισωτική Αποζημίωση)του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

      Ειδικότερα οι ενδιαφερόμενοι ντόπιοι Παραγωγοί δύναται να υποβάλουν ένσταση εντός 10 εργασίμων ημερών, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 29.1.2021, μέχρι την Πέμπτη 11.2.2021.

      Επισημαίνεται ότι:

1) Οι Παραγωγοί που χαρακτηρίστηκαν ως «ΑΜΕΣΑ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ» από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) 3και διαφωνούν με το αποτέλεσμα της κατάταξης έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης.

2) Ο χαρακτηρισμός της ιδιότητας του «ΕΝΕΡΓΟΥ  ΓΕΩΡΓΟΥ» έχει προκύψει από το τελευταίο αρχείο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε).

3) Οι Παραγωγοί που απορρίφθηκαν ως «ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ», «ΗΛΙΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ », «Ο ΑΙΤΩΝ/ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ», «Ο ΑΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΕΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ», «Ο ΑΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ» έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης, προκειμένου να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

      Για διευκρινήσεις και υποβοήθηση στην υποβολή ένστασης  οι ενδιαφερόμενοι ΘιακοΚεφαλονίτες  Παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

 Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ