Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ WATERPOLO ΠΑΙΔΩΝ

Ο Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος Υδατοσφαίρισης διοργάνωσε για τέταρτη χρονιά και φέτος ειδικό τουρνουά από 15/12/20 έως 15/01/21 που αφορά την ζωγραφική με θέμα το waterpolo με την επωνυμία “ΆΡΗΣ ΓΚΛΙΑΤΗΣ”. Είναι μια καινοτόμος διοργάνωση που πράγματι ήταν προς τα παιδιά μας μία μικρή αδιέξοδος λόγω της πανδημίας και μπόρεσε να κρατήσει σε συνεχή επαφή τόσο τα αθλητικά σωματεία όσο και τους αθλητές.

   Συμμετείχαν 22 ομάδες όλων των κατηγοριών και κυρίως παίδων. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 1775 ζωγραφιές. Ο κανονισμός του τουρνουά ήταν ότι κάθε σύλλογος στέλνει ζωγραφιές με αντικείμενο το polo που καλλιτεχνεί κάθε παιδί-αθλητής. Αυτές αξιολογούνται από επιτροπή και κάθε επιλογή σημαίνει και ένα γκολ. Όλα τα γκολ προστίθενται και βγαίνει βαθμολογία.

Έτσι ο όμιλος μας καταταγεί 1ος στους άνδρες με 238 γκολ-ζωγραφιές και με διαφορά 117 γκολ από τον δεύτερο ενώ συμμετείχαμε με 18 αθλητές μας από τους 20.

   Συγχαίρουμε τον Ηλυσιακό Α.Ο. για αυτήν την καινοτόμο διοργάνωση του και του ευχόμαστε πάντα δύναμη και δημιουργία.

   Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την συμμετοχή αλλά και για το ενδιαφέρον που υπέδειξαν και την αγάπη προς το άθλημα και τον όμιλο μας.

   Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές μας, τον κο Γρηγόρη Ράπτη και τον κο Δημήτρη Γασπαράτο που έχουν την συνεχόμενη αγωνία και φροντίδα τόσο για τα παιδιά, για το άθλημα όσο και για τον όμιλο μας.

Τέλος, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ