Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13.7 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ε.Α.Σ. : 2η πληρωμή για ζωοτροφές σε Κτηνοτρόφους

       Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) πραγματοποιήθηκε χθες,  Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, η δεύτερη πληρωμή δικαιούχων Κτηνοτρόφων στο Μέτρο 22 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρώσικης εισβολής στην Ουκρανία» συνολικού ύψους 1.223.565,50€ .

       Επιπροσθέτως, ολοκληρώθηκε από το Υ.Α.Α.Τ. και η εξέταση των υποβληθέντων ενστάσεων των απορριπτόμενων Κτηνοτρόφων με την έκδοση σχετικής τροποποιητικής  απόφασης ένταξης ώστε να δρομολογηθεί άμεσα η πληρωμή των δικαιούχων με αύξηση του ορίου πιστώσεων του συγκεκριμένου Μέτρου.  

       Σημειώνεται ότι, ξεχωριστά εξετάζονται από το Υ.Α.Α.Τ. οι περιπτώσεις έκτακτης επιδότησης ζωοτροφών εκείνων των Κτηνοτρόφων που ως νεοεισερχόμενοι εισήλθαν στο επάγγελμα το 2022.

       Τέλος, με την τροποποιητική απόφαση ένταξης πράξεων στο Μέτρο 22, η συνολική δημόσια δαπάνη των εντασσόμενων πράξεων ανέρχεται σε 94.215.903,00€  από 89.000.000€ που ήταν αρχικά.                      
Από Ε.Α.Σ
(Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ