Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ένα πολύ όμορφο βίντεο με τους θρυλικούς “σκαραβαίους” στην Κεφαλονιά!

Την περασμένη Παρασκυεή, 21/8, ξεκίνησε το 6ο Ιόνιο Φεστιβάλ κλασικών vw Κεφαλονιάς, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός!

Δείτε το βίντεο του kefaloniastatus.gr με τους σκαραβαίους στο Φανάρι και το γύρο της Λάσσης :

Μία εκδήλωση που έχει αγαπηθεί απ’ όλο τον κόσμο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, κάνοντας την Κεφαλονιά μας διάσημη!! Κάθε χρόνο μας επισκέπτονται είτε οδηγώντας το αμάξι τους είτε έρχονται αεροπορικώς για να βρίσκονται μαζί μας και να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία περιήγησης με το αγαπημένο τους volkswagen σε όμορφες τοποθεσίες της Κεφαλονιάς και άλλων Ιόνιων νησιών!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όλους τους χορηγούς μας, από την Κεφαλονιά, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Γαλλία και την Αγγλία όπου και φέτος αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια, με δωράκια και άλλες παροχές για να χαρούν όλες οι συμμετοχές!!

Οι πολίτες και οι επισκέπτες των νησιών μας είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να φωτογραφίσουν τα μέλη μας με τα οχήματά τους σε διάφορα σημεία της Κεφαλονιάς.

  • Την Παρασκευή 21/8 βράδυ μετά τις 21:00, πραγματοποιήθηκε έκθεση των αυτοκινήτων στον πεζόδρομο Ριζοσπαστών μπροστά από την Φιλαρμονική Αργοστολίου.
  • Το Σαββάτο 22/8 έγινε περιήγηση του νησιού ξεκινώντας από το Αργοστόλι, προς Σάμη, Καραβόμυλο, Αγία Ευφημία & Αγία Κυριακή
  • Την Κυριακή 23/8 από τις 11:00 ως τις 13:00 εκθέσαμε τα αυτοκίνητα μπροστά από την Περιφέρεια Κεφαλληνίας και μετά αναχωρήσαμε για τη Μεγάλη Άμμο.

Φέτος λόγω κορονοϊού κρατήσαμε αποστάσεις ασφαλείας παντού και φορούσαμε μάσκες όταν συνομιλούσαμε με κόσμο.

Νικητής διαγωνισμού φωτογραφίας του 6ου Ιόνιου Φεστιβάλ Κεφαλονιάς ήταν ο ‘Γιάννης Αντ’

Άλλη μια χρονιά περάσαμε απίστευτα με όλους όσους μας επισκεφθήκατε στο 6ο Ιόνια Φεστιβάλ vw. 

Λέσχη Αερόψυκτων vw Κεφαλονιάς

Το kefaloniastatus.gr εύχεται στο ΔΣ και τα μέλη του συλλόγου να βρεθούν πολλές ακόμη χρονιές στην όμορφη Κεφαλονιά μας με τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα και να συνεχίσουν να προσδίδουν το νοσταλγικό και ρομαντικό κλίμα της εποχής των οχημάτων τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ