Τρίτη 23 Απριλίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Απαγορεύονται τα πανό ακόμα και τα χιουμοριστικά. Έστω κι αν τα κρατάνε δύο μάνες και αναφέρονται μόνο στα παιδιά τους…

Σήμερα θα μιλήσουμε για κατάχρηση εξουσίας…

Σήμερα λοιπόν εγώ και η κουρλοφιλεναδα μου Ειρηνη Τζαννατου κρατώντας τα πανό που βλέπετε στη φωτο πήγαμε στο αεροδρόμιο να υποδεχτούμε τις ξενιτεμένες θυγατέρες μας.

Όταν φτάσαμε στο αεροδρόμιο με έκπληξη είδαμε πως είχε αρκετό κόσμο και μάλιστα εκεί βρίσκονταν και ο βουλευτής του νόμου Κ. Καππάτος.

Εκεί λοιπόν που περιμένουμε μας πλησιάζουν δύο αστυνομικά “όργανα” ένα με πολιτικά ρούχα και ένα με στολή “οργάνου” και μας ζητούν βεβαίωσεις μετακίνησης και ταυτότητες. ( Δεν έχω παρατηρήσει να ελέγχουν κανέναν άλλον)

Εγώ έχω στείλει 4, η φιλεναδα μου επειδή κάθε μέρα περπατάει στην περιοχή όπως έκανε και σήμερα πριν έρθει στο αεροδρόμιο έχει στείλει 6.

Φανερά δυσαρεστημένο το “όργανο” με τη στολή με ύφος ξέρετε αυτό το γνωστό το “έχω εξουσία” μας λέει πως κανονικά θα έπρεπε να πάρουμε πρόστιμο γιατί δεν έπρεπε να έχει στείλει 6 και να έχει έρθει στο αεροδρόμιο για να παραλάβει την κόρη της.
Και καταλήγει “Ας τα βρούμε κάπου στη μέση… πάρτε τα πανό και απομακρυνθείτε για να μην φάτε προστημο.

Στην πτήση είναι και πολιτικά πρόσωπα” (Εκ των υστέρων μάθαμε ότι στην πτήση ήταν η Κρατσα και άλλα πρόσωπα από την περιφέρεια, ο Παρισης και ίσως και κάποιος υπουργός.)

Το όργανο λοιπόν αφού με φωνή και ύφος” και χάρη σας κάνω ” επανέλαβε πολλές φορές πως αν δεν απομακρυνθουμε εμείς και τα ενοχλητικά πανο μας θα μας κόψει προστημο και αφού διαπληκτιστηκε έντονα με την φιλενάδα μου κατάφερε το σκοπό του και με δική μου παρότρυνση απομακρυνθηκαμε (ίσως κακώς)

Οπως είπα ο βουλευτής μας Κ. Καππάτος ήταν σε απόσταση που θεωρώ ότι είναι δύσκολο να μην αντιλήφθηκε τι συμβαίνει.

Κάποιος από τον κόσμο είπε πως μόνο σε μας ζήτησαν βεβαίωση μετακίνησης. Ίσως… δεν ξέρω…

Κάποιος άλλος είπε πως ο Κ. Καππάτος ζήτησε στο όργανο να μας απομακρύνει… (Δεν το πιστεύω, πρέπει να είσαι ηλιθιος για να ζητήσεις να απομακρύνουν δύο μανάδες που κρατούν δύο χιουμοριστικα πανο περιμένοντας σε ένα αεροδρόμιο τις κόρες τους που έχουν να δουν μήνες…). Ίσως… δεν ξέρω…

Εγώ όμως θέλω να ρωτήσω σε μια δημοκρατία απαγορεύεται να κρατάς πανο;;;
Ακόμα και αν τα πανό είχαν που δεν ειχαν πολιτικό νόημα, δεν έχεις το δικαίωμα;;; Απαγορεύεται;;;

Θέλω να ρωτήσω λοιπόν τον κ. Παναγής Καππάτος μια και ήταν παρων στον χώρο που συνέβησαν αυτά ποια είναι η θέση του;;;
Αντιλήφθηκατε Κ. Καππατε τι γινόταν ακριβώς δίπλα σας;
Αν όχι (δύσκολο αλλά όχι αδύνατον) τι θέση παίρνετε για τον εκβιασμό που πραγματοποιήθηκε από το “όργανο” της ΕΛ.ΑΣ.;;;;

Επίσης, ο Διοικητής της Αστυνομίας, αναρωτιέμαι επικροτεί την διαπραγμάτευση εκβιασμό του συγκεκριμένου αστυνομικού;;; Είναι ο εκβιασμός άραγε μια πολιτική που εφαρμόζει η αστυνομία;;; “Να τα βρούμε κάπου στη μέση”😡 Η σημερινή μέρα για μένα σηματοδότησε επίσημα τον θάνατο της δημοκρατίας.

Απαγορευονται τα πανό ακόμα και τα χιουμοριστικα… Έστω και αν τα κρατάνε δύο μάνες και αναφέρονται μόνο στα παιδιά τους”
Λυπάμαι….
ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΏΝΕΙ;;; ❌

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μην το παίρνετε έτσι κυρίες μου. Τον νέο κόσμο που έρχεται μας ευαγγελίζονται οι άριστοι. Εμείς είμαστε ανίκανοι να αφομοιώσουμε τις νέες ιδέες, όπως απλόχερα μας τις προσφέρουν οι Βορίδηδες και οι Πλεύρηδες. Υποθέτω πως συντηρείτε ακόμη μια ξεπερασμένη χιουμοριστική διάθεση διαβάζοντας ανούσια βιβλία χωρίς οραμα , χωρίς να έχετε ρίξει έστω μια ματιά σε έγκριτα φιλοσοφικά κείμενα (“ο αγών μου” π.χ.). Ισως επιμένετε να ακούτε “κουλτουριάρικα” τραγούδια (φροντίζουν βεβαίως για την σωτηρία σας οι καλοί μας πνευματικοί πατέρες αφαιρώντας το β΄τσιο του θεού Απόλλωνα από το περιβάλλον των μαγαζιών του μέλλοντος) και ίσως θεωρείτε πως ο Παρθενώνας δεν επιδέχεται τσιμεντοεπεμβάσεις . Οπως και να ‘χει το πράγμα , πρέπει να καταλάβετε επιτέλους πως Η ΕΥΘΥΝΗ είναι ολοδική -ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΑΣ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ