Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ν. Χριστοδούλου: συνηθίσαμε τη συμφορά. Αισιοδοξούμε για τη νέα χρονιά χωρίς να επαναπαυόμαστε!

Το 2021 αποτέλεσε αναμφισβήτητα μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και δοκιμασίες!

Οι δραματικές αλλαγές που επέφερε στην καθημερινότητα μας με βίαιο τρόπο το 2020 μας ώθησε όλους να δούμε το 2021 ως μια λυτρωτική χρονιά και να έχουμε από αυτό πολλές απαιτήσεις!

Ο στόχος και η επιθυμία να ανακτήσουμε τις ζωές μας δεν επετεύχθη! Ακόμη χειρότερα, είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι, αρχίσαμε να συνηθίζουμε τη συμφορά που βιώνουμε, σταμάτησε πλέον να μας ενοχλεί όπως στην αρχή!

Αυτή είναι μια παγίδα από την οποία οφείλουμε να απελευθερωθούμε το νέο έτος που έρχεται!
Έχουμε υποχρέωση να είμαστε απαιτητικοί και να μην αποδεχόμαστε τη μετριότητα ως επιτυχία και τον ανθρώπινο θάνατο ως παράπλευρη απώλεια!

Το 2021 τελειώνει με τη μεγαλύτερη έκρηξη κρουσμάτων από την αρχή της πανδημικής κρίσης σε συνδυασμό με μείζονα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα!

Σε πολλά κράτη της Ευρώπης και του κόσμου το μήνυμα για αλλαγή πολιτικής-οικονομικής σκέψης και πρακτικής κερδίζει έδαφος καλλιεργώντας αισιοδοξία για το μέλλον και στη χώρα μας!

Το να ελπίζουμε και να αισιοδοξούμε στον μεγαλύτερο βαθμό για τη νέα χρόνια συνιστά στο κάτω κάτω το μόνο πράγμα που αξίζει ειλικρινά να κάνουμε!

Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση είναι η προσδοκία αυτή να μην μας κάνει να επαναπαυόμαστε! Αν το 2022 θα είναι μια πραγματικά καρποφόρα χρονιά ουσιαστικών αλλαγών αυτό εξαρτάται από τον καθένα και την καθεμιά από μας!

Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι ένα ταξίδι ευημερίας και δημιουργικότητας!

Νίκος Χριστοδούλου
έφηβος βουλευτής Κεφαλλονιάς και Ιθάκης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ