Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13.7 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γ. Βαρούχας: Αγαπητέ μας Μίμη σε ευχαριστούμε μέσα απ’ την καρδιά μας!

Ήταν Σάββατο, 24 Απριλίου του 2021, όταν ο Δημήτρης Ζαφειράτος (Μίμης) μας έστειλε το πρώτο του e-mail με το οποίο μας συστηνόταν και μας χάριζε το πρώτο του άρθρο “Μάντης Κακών“!

Έκτοτε, χτίσαμε μία ειλικρινή σχέση με αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια. Πλούτισε την ιστοσελίδα μας με τη γραφή του, μας έκανε και γελάσαμε αβίαστα με το “πικάντικο” και πηγαίο χιούμορ του, μοιραστήκαμε την αγάπη και την αγωνία μας για τον πρωτογενή τομέα ενώ άλλες φορές προβληματιστήκαμε για πολιτικούς, κοινωνικούς και οικολογικούς λόγους.

Ο Μίμης ήταν για εμάς μία αποκάλυψη!

Χθες όμως προχώρησε στη δική του αποκάλυψη…

Ενώ έγραφε πάντοτε με το ψευδώνυμο “Ανθίας ο Σπαρτινός”, χθες αποφάσισε να υπογράψει με το όνομά του.

Παράλληλα, αποφάσισε να μας κάνει όλους να “κοκκινίσουμε” με τα όμορφα και πάντα έμμετρα λόγια του!

Στην τελευταία του γραφή είχαν την “τιμητική τους” η Σοφία Αράβου, ο Στέλιος Ματαράγκας, ο Δημήτρης Ραυτόπουλος, η Αντζελίνα Γιαννοπούλου, η Αρετή Γραμμόζη Παπαδημάτου, ο Γεράσιμος Θεοδωράτος, o Jerry Apostolatos και φυσικά το Kefaloniastatus.gr!

Πλησιάζουμε τα δύο χρόνια λειτουργίας, έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τα 7.000 άρθρα, έχουμε αφιερώσει αμέτρητες εθελοντικές ώρες εργασίας μα θα τα κάναμε όλα ξανά από την αρχή, οποιαδήποτε ώρα, για τούτη και μόνο τη στιγμή όπου ένας άγνωστος, μέχρι πρότινος, συμπολίτης μας, μας πλέκει το εγκώμιο και μας γεμίζει τιμή, χαρά αλλά και περισσότερη ευθύνη!

Εκ μέρους της Συντακτικής Επιτροπής και όλων αυτών που δε φαίνονται, κύριε Δημήτρη Ζαφειράτε, αγαπητέ μας Μίμη, σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!!

Γιάννης Βαρούχας

ΥΓ: Ο Ανθίας ο Σπαρτινός αναμένεται να “ξαναχτυπήσει” με τη γραφίδα του για τον πατέρα Ξενοφώντα Ζαρκάδα, τη Foka Eirini και το Δευκαλίωνα (Πάνος Βαρδάκος)!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ