Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
29 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Λίγα λόγια από καρδιάς για έναν σπάνιο άνθρωπο.

Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα τούτη την ώρα για τον γράφοντα αφού θα αναφερθώ σε έναν συνάδελφό μου που με την εκπνοή του έτους τερματίζει ευδοκίμως τον εργασιακό του βίο, καθώς συνταξιοδοτείται.

Πρόκειται για τον κύριο Σπυρίδωνα Σιμωτά του Κωνσταντίνου και της Θεόπλαστης, καταγόμενο από τον Πόρο Κεφαλληνίας. 

Νιώθω βαθιά συγκίνηση ως ο προϊστάμενός του τα τελευταία 10 χρόνια και αισθάνομαι πολύ τυχερός που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί του στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου του πρώην Δήμου Κεφαλλονιάς και του νυν Δήμου Αργοστολίου. Μια συνεργασία η οποία θα μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο καθώς είχε στον υπέρτατο βαθμό τα ποιοτικά εκείνα χαρακτηριστικά – εκ μέρους του – του ήθους, της αξιοπρέπειας, της προσφοράς, της επαγγελματικής αρτιότητας, της ευγένειας προς τους συναδέλφους και τους πολίτες. 

Ο κ. Σπύρος Σιμωτάς εργάστηκε πάντοτε με ευσυνειδησία, με υπευθυνότητα και υψηλό αίσθημα υπαλληλικού καθήκοντος. Ουδέποτε λύγισε μπροστά στο φόρτο εργασίας και η δουλειά του ήταν άρτια από την πρώτη έως και την τελευταία ημέρα. 

Το κενό που αφήνει με την συνταξιοδότησή του είναι δυσαναπλήρωτο, γεγονός που με λυπεί βαθύτατα. Ταυτόχρονα όμως με χαροποιεί αφού μέσω της συνεργασίας μας είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και να συνειδητοποιήσω πόσο πολύ πλέον θα μπορεί να προσφέρει στην οικογένειά του. 

Αγαπητέ μου Σπύρο, 

Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για τη γνωριμία και την συνεργασία μας. 

Σου εύχομαι υγεία και ευτυχία να συνοδεύουν πάντοτε τη ζωή σου!

Ο Προϊστάμενός σου, 

Μιχαήλ-Ευάγγελος Πεβεράτος του Σπυρίδωνος

Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος 

Δημοτικής Κατάστασης & Ληξιαρχείου Δήμου Αργοστολίου.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ