Τρίτη 14 Μαΐου 2024
17.1 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τελετή αποφοίτησης για τον παπά του site μας, τον παπά Ξενοφώντα Ζαρκάδα!

Τελετή Αποφοίτησης … επιτέλους … και για τον παπά του site μας τον παπα Ξενοφώντα Ζαρκάδα!

Στην χθεσινή τελετή απονομής πτυχίων στους φοιτητές του τμήματος Ψηφιακών Μέσων κι Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου ο φακός του Kefaloniastatus συνέλαβε και τον αγαπημένο μας παπά Ξενοφώντα που όπως μας είπε χαριτολογώντας “έφτασε η στιγμή να σταματήσω να είμαι αιώνιος φοιτητής”.

Ο ίδιος εισήχθη στην σχολή με κατατακτήριες το 2014 μαζί με την σύντροφο και Πρεσβυτέρα του την αγαπημένη του Μαρία , η οποία και έχει ήδη αποφοιτήσει , και από την επόμενη χρονιά ο ίδιος ηταν μέλος του Δ.Σ. των φοιτητών με την ανεξάρτητη από κόμματα παράταξη ΑΣΦΙΟΝ οπου οι φοιτητές τον τιμούσαν με την ψήφο τους κάθε χρόνο μέχρι την πανδημία.

Οπως μας είπε είχε από την αρχή κάνει την έντιμη συμφωνία με τους Σπουδαστές ότι ανεξάρτητα τον αριθμό των ψήφων και αν εκλεγεί, θα έχει πάντα την τελευταία θέση του Β μέλους και τις τελευταίες χρονιές οι ψήφοι του ήταν περισσότεροι των προέδρων.

“Αυτή η αγάπη των συμφοιτητών μου ήταν για εμένα το μεγαλύτερο δώρο” μας είπε και “Μάλλον είμαι το μακροβιότερο Β μέλος Δ.Σ. σπουδαστών στην ιστορία. Το πτυχίο είναι το εφόδιο στο ταξίδι της ζωής αλλά τα πτυχία και η συλλογή τους δεν είναι απαραίτητο κριτήριο μόρφωσης. Υπάρχουν αμόρφωτοι άνθρωποι με τίτλους και διδακτορικά. Μόρφωση είναι η διαμόρφωση του ανθρώπου σε ομορφιά. Ομορφιά ψυχής , συναισθημάτων, σεβασμού στον συν άνθρωπο. Μόρφωση είναι ταξίδι ζωής και σταματάει όταν σταματήσει το ρολογάκι της ζωής μας”.

Ο ίδιος έχει τελειώσει Οικονομία και Διοίκηση, είναι Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Πτυχιούχος Θεολόγος από την Εκπαιδευτική Ενωση, ενώ υπήρξε από τους πρώτους εκπαιδευτικούς των Κρατικών Ι.Ε.Κ. στο νησί μας και τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια είναι εφημέριος σε Λειβαθώ και Ομαλά. Ποτέ δεν ξεχνά ότι ήταν για μια 20ετία στην Κεφαλονια εργαζόμενος ως γκαρσόνι, όπως ο ίδιος λέει χωρίς να το ωραιοποιεί σε σερβιτόρος ή εργαζόμενος στα “τουριστικά”, και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων στον Τουρισμό Κεφαλονιάς και Ιθακης, θέση που μοιραία άφησε με την Ιερωσύνη.

Ευχόμαστε στο πατέρα Ξενοφώντα, τον αγαπημένο μας συνεργάτη, να έχει πάντα επιτυχίες και χαρές στη ζωή του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ