Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023
25.4 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

spot_img

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου όπως σας είχε προαναγγείλει συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων το οποίο διεξήχθει στις ολυμπιακές εγκταστάσεις του Σχινιά Μαραθώνα από 22-23/07. Μετά την πανδημία του κορονοϊού επέτρεψαν στην ομοσπονδία να διεξάγει αυτούς τους αγώνες με όλη την αυστηρότητα του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Ο όμιλος μας συμμετείχε με 9 αθλητές (5 κορίτσια, 4 αγόρια) οι οποίοι πρόλαβαν κατά κάποιο τρόπο και προετοιμάστηκαν από τα τέλη Μαΐου μέχρι 20 Ιουλίου, δηλαδή περίπου δύο μήνες. Η προετοιμασία τους ήταν πολύ σχολαστική έτσι κατάφεραν να είναι σε θέση να ανταποκριθούν και να συναγωνιστούν επάξια τους συναθλητές τους.

Οι καιρικές συνθήκες (Νότιοι ισχυροί άνεμοι)  όμως δεν συμπαραστάθηκαν σε όλους τους αθλητές δημιουργώντας κυματισμό αλλά και πανικό τόσο στους αθλητές όσο και στους προπονητές για την καλή ευστάθεια  και απόδοση αυτών. Με αποτέλεσμα αρκετά πληρώματα, άλλα εγκατέλειπαν λόγω ζημιών, άλλα ανετράπησαν, άλλα έφθαναν καθυστερημένα στον χώρο εκκίνησης με αποτέλεσμα να χάνουν τον αγώνα. Τέσσερις αθλητές μας υπήρξαν και αυτά θύματα αυτών των συνθηκών, οι ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΧΑΡΗΣ, ΜΑΤΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΦΩΤΗΣ και ΚΡΟΥΣΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Επειδή δημιουργήθηκαν ορισμένες εντυπώσεις ως προς την λειτουργία του ομίλου μας, κάνουμε γνωστό ότι σε αυτούς τους χώρους εφαρμόζονται αυστηρά οι κανονισμοί και όπως σε συνέντευξη του αναφέρθηκε ο μεγάλος αυτός ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Βασίλης Πολύμερος, αυτή η κατηγορία των αθλητών είναι οι αθλητές του μέλλοντος, πήρανε το πρώτο βάπτισμα σε πανελλήνια κατηγορία και μάλιστα με όχι καλές καιρικές συνθήκες. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι αθλητές και οι προπονητές ότι πρέπει να εκπαιδεύονται και σε τέτοιες συνθήκες. Μάλιστα, προσωπικά ο ίδιος ανεφέρθει πριν την ολυμπιάδα στην Αθήνα την προπόνηση του την έκανε στην Ηγουμενίτσα, για αυτό πήρε και το μετάλλιο.

   Είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον με τον νέο τρόπο προπόνησης και με την εμπειρία που απέκτησαν, οι δρόμοι είναι ανοικτοί στους αθλητές μας και θα έχουν δυνατότητες για επιτυχίες.

Σύσσωμο το Δ.Σ. και οι προπονητές στενοχωρηθήκαμε και θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο με ηρεμία και συνεργασία. Οι δε αθλητές μας κατανόησαν την πραγματικότητα και την σοβαρότητα που πρέπει να δείξουν στο μέλλον.

Τα αποτελέσματα έχουν ως παρακάτω:

  1. 3η θέση στον τελικό, χάλκινο μετάλλιο η δίκωπος λέμβος Κορασίδων με τις ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ και ΜΕΡΚΑΪ ΣΑΜΠΙΕ.
  2. 4η θέση στον μικρό τελικό σκιφ Κορασίδων, δηλαδή 10η στην Ελλάδα από 21 με την ΛΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ.
  3. 4η θέση στον μικρό τελικό διπλό σκιφ Κορασίδων, δηλαδή 10ες στην Ελλάδα με τις ΜΕΡΚΑΪ ΤΖΟΑΝΝΑ και ΔΗΜΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

Προπονητής της ομάδας είναι ο ΔΡΑΚΟΝΤΑΪΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και οι συνοδοί ο έφορος ΛΟΥΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ και η καθηγήτρια φυσικής αγωγής κα ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΝΑΔΗ.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά μας για το κουράγιο τους σε αυτούς τους δύσκολους αγώνες που συμμετείχαν και τους ευχόμαστε συνέχιση των προσπαθειών τους.

Από το Δ.Σ. του ΝΟΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται