Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
12.4 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ανακοινώνεται σήμερα μία σημαντική εξέλιξη για το basket της Κεφαλονιάς!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μία μεγάλη εξέλιξη αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από το Μιχάλη Βασιλάτο και το Γιώργο Αντωνάτο σε κοινή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αργοστολίου.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο ΑΣΚ και ο Κεφαλληνιακός οδηγούνται στη συνένωση των σωματείων τους σ’ ένα ενιαίο σωματείο που θα λέγεται Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλληνιακός!

Πρόκειται ασφαλώς για ένα θετικό βήμα του αθλητικού κόσμου του τόπου μας καθώς ο κατακερματισμός των δυνάμεων και των ταλέντων σε πολλές ομάδες θα ανατραπεί από τη συγκέντρωση και τη δημιουργία μιας νέας ισχυρής ομάδας που θα είναι σε θέση να ανεβάσει το επίπεδο τόσο εντός όσο και εκτός νησιού. Ανέκαθεν η δύναμη βρισκόταν στην ενότητα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοινή πλέον προσπάθεια των εν λόγω αθλητικών σωματείων αναζητά την καλύτερη δυνατή προπονητική ομάδα προκειμένου η φυσική αγωγή και η εκπαίδευση των αθλητριών και των αθλητών να γίνεται με ορθά πρότυπα, με παραγωγικές προπονήσεις και δίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα λοιπόν, κι εμείς ευχόμαστε στη νέα προσπάθεια να εμφυσήσει περισσότερο αθλητικό πνεύμα στη νεολαία του τόπου μας, να μυήσει τα παιδιά μας στον υγιεινό τρόπο ζωής του αθλήματος και να τα οδηγήσει την υπεροχή!

Καλή επιτυχία!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ