Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Κεφαλονιά έχει πλέον μια νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης και καμαρώνει για αυτή (pics + video)

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι προπονήτριες του Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ συγχαίρουν την αθλήτρια του συλλόγου και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανσάμπλ Νεανίδων Ρυθμικής Γυμναστικής, Μαριέτα Τοπολλάι για τη συμμετοχή της και την εξαιρετική εμφάνισή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξάγεται στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Η Μαριέτα μαζί με τις συναθλήτριές της, Ευτυχία Δωδεκάτου, Ελπίδα Εγγλέζου, Ειρήνη Κονιστή, Ιωάννα Τριανταφυλλοπούλου, Ραφαηλία Φούρλη, άνοιξαν για τα ελληνικά χρώματα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το πρωί της Τετάρτης (09/06) έχοντας έναν καταπληκτικό αγώνα.

 Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 30,650 β. στο πρόγραμμα με 5 μπάλες και 22,500 β. στις 5 κορδέλες, καταλαμβάνοντας την 11η θέση μεταξύ 20 χωρών στον σύνθετο αγώνα με 53,150 βαθμούς. Στις 5 κορδέλες, μάλιστα, τα κορίτσια κατέκτησαν την 9η θέση και έχασαν στις λεπτομέρειες το εισιτήριο για τον τελικό, μένοντας εκτός προνομιούχου οκτάδας για μία θέση και για μόλις 0,075 βαθμούς.

Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή σε μία μεγάλη διοργάνωση για τις γεννημένες το 2006 Ελληνίδες αθλήτριες, οι οποίες έχουν την προοπτική να συνεχίσουν σε ανοδική πορεία και να προσφέρουν περισσότερα στις Εθνικές ομάδες σε βάθος χρόνου.

               Συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή και στις προπονήτριες της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων Φωτεινή Κωτσοπούλου και Φωτιάννα Δουφεξοπούλου.

Η Κεφαλονιά έχει πλέον μια νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης και καμαρώνει για αυτή.

Συγχαρητήρια Μαριέτα!
Συγχαρητήρια Ελλάδα!
Εκ του Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ