Τρίτη 23 Απριλίου 2024
22.1 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στην Προεθνική Ομάδα Κολύμβησης ο Γεράσιμος Μαρτσέλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση  να σας ανακοινώσει την ένταξη του αθλητή μας Μαρτσέλου Γεράσιμου του Ιωάννη στην Προεθνική Ομάδα Κολύμβησης κατηγορίας Εφήβων για το αγωνιστικό έτος 2022-2023, μετά την παραλαβή της εγκυκλίου της Ομοσπονδίας μας στις 03 Νοεμβρίου 2022.

Ο Γεράσιμος Μαρτσέλος ασχολήθηκε με την κολύμβηση από 5 ετών και από πολύ νωρίς διαπιστώθηκε το ταλέντο του στο άθλημα αυτό . Από την ηλικία των 9 ετών συμμετέχει σε Διασυλλογικούς, Περιφερειακούς Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες κατακτώντας πολλά μετάλλια. Εξαιρετικός αθλητής εργατικός,έχοντας  υπομονή και θάρρος για την κατάκτηση των στόχων του.

 Ένας στόχος του έφθασε να πραγματοποιηθεί , με  ικανοποίηση και με το χαμόγελο που τον χαρακτηρίζει άκουσε την είδηση και με μετριοφροσύνη ένοιωσε ευχαριστημένος για την επιτυχία του αυτή. Η επιτυχία αυτή γνωρίζει ότι ήρθε μετά από σκληρή προπόνηση, πίστη και αγάπη τόσο στον εαυτό του όσο και σε όλους όσους έχουν συμβάλλει όλα αυτά τα χρόνια κοντά του, σύλλογος, προπονήτρια, γονείς, φυσιοθεραπευτής κ.α.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας, νοιώθει Περηφάνεια και συγχαίρει τον αθλητή μας , όπως και τους γονείς του για αυτή την επιτυχία του, πράγμα πολύ δύσκολο λόγω του τρομακτικού ανταγωνισμού που υπάρχει στην κολύμβηση Πανελληνίως, αντιμετωπίζοντας πάνω από 600 αθλητές στην κατηγορία του.

 Του ευχόμαστε να είναι πρώτα απ’ όλα υγιής και ακμαίος για τις προκλήσεις που θα ακολουθήσουν.

Δυστυχώς, αυτή τη χρονιά υπάρχει ένας ανασταλτικός παράγοντας που λέγεται κολυμβητήριο Αργοστολίου. Βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας λόγω έργων εδώ και τρεισήμισι μήνες , παρόλες τις παρακλήσεις μας στην Δημοτική αρχή τουλάχιστον μέσα στον Οκτώβριο να επαναλειτουργούσε έστω και τμηματικά.

Παρακαλούμε τη Δημοτική Αρχή να συντομεύσει την επαναλειτουργία του , γιατί ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον αθλητή μας, αλλά και για όλους τους αθλητές του Ομίλου μας.                                                                                  Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ