Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας την IONIAN KALK!

Πριν από μερικές εβδομάδες κι αφού είχαμε συμπληρώσει τρία χρόνια λειτουργίας με συνέπεια και χωρίς διαλείμματα, δημοσιοποιήσαμε ένα άρθρο με το οποίο ζητούσαμε από την τοπική κοινωνία να υποστηρίξει το έργο μας δίνοντάς μας διαφήμιση.

Ο σκοπός μας ήταν να καλυφθούν τα έξοδα συντήρησης, λειτουργίας και φιλοξενίας του site μας τα οποία εθελοντικά κάλυπτε όλο αυτό το διάστημα η Αρχισυνταξία μας.

Όταν προχωρήσαμε σε αυτό το νέο για εμάς βήμα, ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα είχαμε τόσο θετική ανταπόκριση και, κυρίως, ότι θα επέλεγε την ιστοσελίδα μας η σημαντική για τα νησιά μας βιομηχανία “IONIAN KALK” του κ. Ιωάννη Καλαφάτη.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Ιόνιος ασβεστόλιθος που εξορύσσεται πλησίον του εργοστασίου της Ionian Kalk στις Μινιές, ταξιδεύει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αυξάνοντας σημαντικά τις ελληνικές εξαγωγές και προσθέτωντας έτσι δύναμη στο εμπορικό ισοζύγιο της χώρας το οποίο είναι ελλειματικό λόγω των υπέρμετρων εισαγωγών και της έλλειψης ξένων επενδύσεων.

Ο κ. Ιωάννης Καλαφάτης γνώριζε απ’ τον πατέρα του, τον αείμνηστο Παναγή, τη φύση ενός νταμαριού που έδινε απλό αμμοχάλικο, αλλά η βιομηχανία που ο ίδιος δημιούργησε απέχει κατά πολύ από τις καταβολές του. Με οργανωτικότητα, σύστημα, τεχνογνωσία και σκληρή δουλειά έχτισε βήμα-βήμα την IONIAN KALK η οποία παράγει και εξάγει δεκάδες υποπροϊόντα του ασβεστόλιθου αποτελώντας έναν σημαντικό παγκόσμιο παίκτη που έχει κατακτήσει κύρος και σεβασμό από τη διεθνή βιομηχανία.

Εκ μέρους όλων των μελών της Συντακτικής Επιτροπής του kefaloniastatus.gr, θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τη χαρά και την τιμή που μας έκανε ο κ. Καλαφάτης με την επιλογή της ιστοσελίδας μας για την επικοινωνία της επιχείρησής του. Του ευχόμαστε να είναι πάντα δυνατός και να κατακτά συνεχώς νέες επαγγελματικές και οικογενειακές κορυφές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται