Δευτέρα 6 Μαΐου 2024
16.5 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η συναυλία του Σταύρου Νιφοράτου στον Κέφαλο | Ένα ξεχωριστό και μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός (video)

Editorial

Ο Σταύρος Νιφοράτος ερμηνεύει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου “Ο Κέφαλος”.

Κείμενο, βίντεο: Διονύσης Γασπαρινάτος

Η συναυλία του Σταύρου Νιφοράτου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου, στην πατρίδα του και στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ», ήταν πραγματικά ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό γεγονός.

Ο Σταύρος Νιφοράτος που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστός μέσα από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, τη συμμετοχή του σε μεγάλες μουσικές Αθηναϊκές σκηνές και την πολύ αξιόλογη και ποιοτική δισκογραφική πορεία του, με την ενέργειά του, την καταπληκτική φωνή του και το πάθος με το οποίο τραγούδησε, εντυπωσίασε το κοινό το οποίο τον καταχειροκρότησε.

Η καταπληκτική μπάντα που συνόδεψε το Σταύρο, και το ποιοτικό πρόγραμμα που παρουσίασαν με σύγχρονα ποιοτικά τραγούδια, παλιά λαϊκά ενορχηστρωμένα με έναν ιδιαίτερο σύγχρονο μουσικό τρόπο και αρκετά τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Σταύρου, πρόσφερε μια υπέροχη εμπειρία σε όσες και όσους είχαν την τύχη να τους απολαύσουν. 

Η καλλιτεχνική αρτιότητα του Σταύρου, η παρουσία του στη σκηνή και η αλληλεπίδραση που είχε με το κοινό, ενθουσίασε, συγκίνησε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ευχόμαστε στο Σταύρο Νιφοράτο καλή συνέχεια, πολλές ακόμη επιτυχίες και σύντομα να ξαναβρεθεί στον τόπο του, στο Αργοστόλι για να παρουσιάσει την καινούργια δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει.

Διονύσης Γασπαρινάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ