Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
12.5 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με επιτυχία η εκδήλωση της Κινητής Μονάδας του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κεφαλονιάς

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Τετάρτη η εκδήλωση που διοργάνωσαν η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Κ..

Η Κινητή Μονάδα, ανοίγοντας την εκδήλωση, παρουσίασε σημαντικά στοιχεία σε σχέση με τις εξαρτήσεις στο σήμερα, είτε αυτές αφορούν ουσίες, είτε τον τζόγο, είτε το διαδίκτυο, τις γενεσιουργές αιτίες τους και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Στη συνέχεια έγινε παρέμβαση από το Ε.Κ.Κ.-Ι. που ανέδειξε τις αιτίες που βρίσκονται πίσω από τη διαρκή άνοδο των εξαρτήσεων αλλά και τις αιτίες πίσω από τη σχεδιαζόμενη διάλυση των “στεγνών” προγραμμάτων απεξάρτησης που με πίστη υπηρετεί δεκαετίες τώρα το ΚΕΘΕΑ και άλλες δομές, που δεν είναι άλλες από τις πολιτικές που υπηρετούν την κερδοφορία των μονοπωλίων και βάζουν τις ζωές των εξαρτημένων συνανθρώπων μας, όπως και όλων μας, στο ζύγι “κέρδος-ζημιά”.

Η συζήτηση προχώρησε με μεγάλο ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους φορείς αλλά και τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ