Κυριακή 5 Μαΐου 2024
18.8 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

π. Ξενοφώντας: Συγγνώμη που η ανάρτησή μου έγινε αφορμή για άδικη κριτική

Γράφει ο Πατέρας Ξενοφώντας Ζαρκάδας

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των αρθρογράφων τους και όχι κατά ανάγκη του kefaloniastatus.gr

Σε συνέχεια ανάρτησής μου την οποία και απέσυρα γιατί, ως συνήθως, τα σχόλια που ακολουθούν και που ελαφρά την καρδία πληγώνουν και αδικούν πάντα, οφείλω να ζητήσω συγνώμη που έγινα η αφορμή να θιγούν επιχειρηματίες του τόπου μας.

Η ανάρτησή μου εξέφραζε την έκπληξη που ξένη στα ήθη και έθιμά μας αλυσίδα Super Market την ημέρα του Αγίου ήταν κλειστή ενώ τα περισσότερα δικά μας μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Καμία προσωποποίηση δεν ήθελα να κάνω ούτε να στοχοποιηθούν άνθρωποι κι επιχειρήσεις που όχι μόνο εις τύπον αλλά και κατ’ έργον σέβονται τον εργαζόμενό τους αλλά και προσφέρουν στην τοπική κοινωνία πέραν των θέσεων εργασίας και με φιλανθρωπική δράση.

Συγκεκριμένη αλυσίδα που έχει πολλές φορές ευεργετήσει την εκκλησία μου αλλά και τα σχολεία που υπηρετώ και που ποτέ δεν μου έχει αρνηθεί ό,τι κατα καιρούς έχω ζητήσει, λόγω της ανάρτησής μου δέχτηκαν κριτική άδικη που άγγιξε και τους εργαζομένους της. Ίσως η κριτική θα έπρεπε να στραφεί σε όλους εμάς τους ….”Χριστιανούς παύλα Καταναλωτές” που εκείνη την ευλογημένη ημέρα τρέχανε να ψωνίσουν και πρώτην την εμόν ελεηνότητα με δις εξαμαρτήν…. Συγνώμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ