Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023
24 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων θα πραγματοποιήσει δράσεις ευαισθητοποίησης σε Κεφαλονιά και Λευκάδα

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26/6 η Κινητή
Μονάδα Ιονίων Νήσων με έδρα την Κεφαλονιά θα πραγματοποιήσει δράσεις
ευαισθητοποίησης σε ορισμένες περιοχές της Κεφαλονιάς όπως και στο νησί
της Λευκάδας.

Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων                                                                          «Πάμε μαζί

«Πάμε μαζί» είναι το μήνυμα που στέλνει φέτος η Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων  του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ για την επικείμενη Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών(26.06.2022) μέσα από μια σειρά δράσεων:

  • Από την Τετάρτη 15/06/2022 έως Κυριακή 19/06/2022 έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Λευκάδας η Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων θα βρίσκεται στην Λευκάδα με σκοπό τη δικτύωση με τους φορείς του νησιού. Το Σάββατο 18/06/2022 θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των μελών του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και του Α.Ο. “Τηλυκράτης” Λευκάδας.
  • Τρίτη 21/06/2022 και ώρα 11:00πμ η Κινητή Μονάδα θα παρευρίσκετε στο χώρο του ΚΗΦΗ Πυλάρου και με την υποστήριξη του συνδέσμου ΟΤΑ «Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας Κεφαλληνίας» και του «Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Κεφαλληνίας» θα διοργανώσει ανοιχτή – ενημερωτική συζήτηση σχετικά με τις δράσεις και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει η Κινητή Μονάδα στο νησί της Κεφαλονιάς.

Την ίδια μέρα και ώρα 13:00μμ θα βρίσκεται στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου στο χωριό Φισκάρδο όπου θα τοποθετηθεί ενημερωτικό περίπτερο και διανομή έντυπου υλικού καθώς και συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής.

  • Τετάρτη  22/06/22 ώρα 12:00 Ενημερωτικό περίπτερο στην κεντρική πλατεία του Δήμου Ληξουρίου με  διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση των πολιτών. Ενημερωτικό περίπτερο στην κεντρική πλατεία του Δήμου Αργοστολίου  με διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση των πολιτών, ώρα 18:30.Θα διατίθενται στους πολίτες χρώματα και χαρτί για να γράψουν μία αφιέρωση, μία σκέψη ή να κάνουν μια ζωγραφιά για την Παγκόσμια μέρα κατά των Ναρκωτικών.

Καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρόν για να φωνάξουμε το σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών «Πάμε Μαζί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται