Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
17 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τροχαίο με ανήλικα παιδιά στο γύρο της Λάσσης | Αποφύγαμε τα χειρότερα

Δεν πρόλαβε να “στεγνώσει” το μελάνι της απόφασης που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου για την εφηβική παραβατικότητα, και χθες το πρόβλημα εκφράστηκε με νέο τρόπο. Σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες δύο ανήλικα αγόρια οδηγούσαν ένα αυτοκίνητο στο γύρο της Λάσσης όταν ξαφνικά, και για άγνωστα αίτια, χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει πάνω σε δέντρα καλλωπισμού ξενοδοχειακής μονάδας.

Όπως φαίνεται στη παραπάνω φωτογραφία, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε παρατεταμένα με το χώρο πρασίνου που υπάρχει στα δεξιά του οδοστρώματος πριν σταματήσει οριστικά πάνω στον κορμό ενός δέντρου.

Μόλις το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, οι επιβάτες του το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή.

Τουλάχιστον ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα και δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό ή απώλεια ανθρώπινης ζωής. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση που να έχει πέσει στην αντίληψή μας.

Στο σημείο βρέθηκαν περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι έκπληκτοι διαπίστωσαν το επικίνδυνο περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να έχει δραματικές συνέπειες στους επιβάτες και τους διερχόμενους. Ας μην ξεχνάμε ότι ο γύρος της Λάσσης αποτελεί για πολλούς συμπολίτες μας μία διαδρομή αναψυχής, περπατήματος ή τρεξίματος και χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση…

Στο κομμάτι της ανήλικης παραβατικότητας που συζητήθηκε πριν από λίγες μέρες στο κορυφαίο συλλογικό όργανο της πόλης δεν είναι μόνο οι επιθέσεις με σωματική βία, δεν είναι μόνο το μπούλινγκ, δεν είναι μόνο η διακίνηση ουσιών, δεν είναι μόνο η δημιουργία “γκέτο” σε ορισμένα σημεία της πόλης, δεν είναι μόνο οι κομμένες εξατμίσεις αλλά είναι και σοβαρές παραβάσεις του ΚΟΚ που μπορούν να αποβούν μοιραίες. Δεν είναι άλλωστε λίγες φορές που η πόλη μας πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο…

Ανεξάρτητα με τα αίτια αυτής της “παράξενης ιστορίας”, παραμένει ζητούμενο η καλλιέργεια μιας αμυντικής κουλτούρας οδήγησης στους δρόμους (οι επιθετικές οδηγικές συμπεριφορές δυστυχώς κυριαρχούν και περισσεύουν από τους δημόσιους δρόμους) και η ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών για να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ