Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
33 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η κινητοποίηση σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Σάμης για το Κ.Υ Σάμης (εικόνες)

Κινητοποίηση για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο Κ.Υ Σάμης με τις μετακινήσεις Ιατρών.

Η κινητοποίηση οργανώθηκε από την Επιτροπή Πολιτών Στήριξης του Κέντρου Υγείας, το Εργατικό Κέντρο Κεφαλλονιάς & Ιθάκης, την Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης, και από συλλογικότητες , προχώρησαν και σε συμβολική κατάληψη του κεντρικού καταπέλτη του πλοίου “Ανδρέας Κάλβος”,.

Τοποθετησεις εκαναν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σπύρος Καμπίτσης και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Στήριξης του Κέντρου Υγείας Γιάννης Διγαλέτος, εκφράζοντας την αντίθεση όλων στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας ζητώντας παράλληλα την άμεση ανάκληση της παράλογης μετακίνησης της την ανάκληση της παράλογης μετακίνησης της μοναδικής παιδιάτρου ΕΣΥ της περιοχής και την ανάκληση μετακίνησης της ιατρού Γενικής Ιατρικής του Κ.Υ Σάμης. και την άμεση προκήρυξη θέσης για πρόσληψη ενός τουλάχιστον γιατρού στο Κ.Υ Σάμης. την άμεση προκήρυξη θέσεων για την πρόσληψη του αναγκαίου ιατρικού προσωπικού για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των τμημάτων του Κέντρου Υγείας, καθώς την καθημερινή παρουσία πλήρους επανδρωμένου ασθενοφόρου που θα καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής.

Στη συγκέντρωση παραυρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάμης και πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, η Υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Αλεξάνδρα Μπαλού .

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ