Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
20 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Φύλακας Άγγελος των αδέσποτων, Μαρίνα, γιόρτασε τα γενέθλιά της με μουσική και καλούς φίλους! (εικόνες+βίντεο)

Μία εξαιρετική συντροφιά με πολύ κέφι, ζεστασιά και αγάπη δημιουργήθηκε με αφορμή τα γενέθλια της Marina Machado το βράδυ της Πέμπτης σε κεντρικό εστιατόριο του Αργοστολίου.

Παρότι το κρύο της νύχτας έξω ήταν τσουχτερό, η βραδιά αναδείχθηκε εξαιρετικά θερμή για όλες τις φίλες και όλους τους φίλους που προσήλθαν με χαρά για να τιμήσουν μία γυναίκα-αγωνίστρια, τη Μαρίνα του ARK!

Βαρόμετρο για το μπρίο και τη χαρά που επικρατούσε ήταν η παρέα των κανταδόρων η οποία έδωσε δυναμικό παρόν αφιλοκερδώς αλλά με όλη της την ενέργεια! Από το πλούσιο και εξαιρετικό ρεπερτόριο που ερμήνευσε, “αιχμαλωτίσαμε” στο βίντεο που ακολουθεί το Marina, του Ρόκο Γκρανάτα, που όπως ήταν φυσικό αφιερώθηκε στην εορτάζουσα!

Ξεχωριστό ενδιαφέρον προκάλεσε το ποίημα που απήγγειλε ο Σπύρος Σταμένης και που είχε γράφει ο Μάκης Γαλιατσάτος!

Ο Σπύρος Σταμένης, ο manager των κανταδόρων, απαγγέλει το ποίημα που έγραψε ο Μάκης Γαλιατσάτος αφιερωμένο στη Μαρίνα!

Το τραγούδι Marina σε ερμηνεία από την παρέα των κανταδόρων:

Η παρέα ήταν πολύ μεγάλη για να χωρέσει σε ένα τραπέζι και έτσι δημιουργήθηκαν όμορφες ξεχωριστές συντροφιές που ήταν, όμως, συνάμα ενωμένες μέσω της Μαρίνας, που με πρόδηλη χαρά πήγαινε συνεχώς από τραπέζι σε τραπέζι για να συνομιλεί και να φροντίζει τους καλεσμένους της.

Τα ωραία εδέσματα του καταστήματος ανέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το εξαιρετικό κρασάκι του Παναγή Βεργωτή ο οποίος έδωσε το παρόν και είναι γνωστός για τη διαχρονική στήριξη και τη συμπαράσταση που προσφέρει στο ARK.

Αριστερά ο Παναγής Βεργωτής που έφερε στη συντροφιά ένα υπέροχο κρασάκι παραγωγής του!

Παρόντες ήταν επίσης πολλοί εθελοντές, το alter ego της Μαρίνας και μεγάλη ψυχή του καταφυγίου, Joyce Broekman, οι μόνιμοι συμπαραστάτες του ARK Βάσω Λεβεντάκου και Ιωάννης Κοσμάτος, η γιατρός των ζώων Σπυριδούλα Βαβάση με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Παντελειό, ο συγγραφέας του παιδικού βιβλίου “Αγγελοι επί γης” που είναι αφιερωμένο στο ARK, Γιάννης Βαρούχας, και ο καθηγητής Πανεπιστημίου Νικόλας Φαραντούρης. Όλοι τους πολύ ευχαριστημένοι για την όμορφη βραδιά και γεμάτοι με ευχές και ευγνωμοσύνη για την πρωταγωνίστρια της βραδιάς!

Ενώ η βραδιά πλησίαζε, όσο και να μην το θέλαμε, προς το τέλος της, κάποιος φίλος αναρωτήθηκε “πόσα χρόνια συμπληρώνει η εορτάζουσα”; Η Μαρίνα είναι μία γυναίκα που διαθέτει τη ορμή και τη δύναμη μιας εικοσάρας, αλλά συγχρόνως τη σοφία και την υπομονή μιας ογδοντάρας! Μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση καθώς έχει πολύ μεγάλες ικανότητες, είναι συγκεντρωτική, εργατική και αποτελεσματική! Συζητώντας την απορία του φίλου καταλήξαμε στην απάντηση ότι η Μαρίνα βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία, σε αυτήν που είναι Τώρα! Διότι η καλύτερη ηλικία για όλους μας, είναι αυτή που έχουμε -ο καθένας μας- τώρα!

Μαρίνα ευχόμαστε να είσαι πάντα μπροστάρισσα στους αγώνες, πάντα νικήτρια της ζωής, πάντα κοντά με φίλους που να σε αγαπάνε γι’ αυτό που είσαι και πάντα γεμάτη αγάπη από το κοινωνικό και ζωοφιλικό έργο που προσφέρεις. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!

Γιάννης Βαρούχας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ