Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
12.5 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Φωλίτσες και ταΐστρες να περάσουν τα πουλάκια το Χειμώνα από το Νηπιαγωγείο του Πόρου!

Μια σημαντική φιλοζωική αλλά συγχρόνως και εκπαιδευτική πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου Κεφαλονιάς “Ο Πρόνησος” μαζί με την αξιόλογη Νηπιαγωγό Γιούλη Δινοπούλου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Νηπιαγωγείο της κωμόπολης μας.

Πιο συγκεκριμένα, η δραστήρια Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπασία Σεριάτου μαζί με το πολυμήχανο μέλος του συλλόγου Χαράλαμπο Κουρκουμέλη ο οποίος έφτιαξε τις φωλίτσες και ταΐστρες που μοίρασαν στα παιδιά του Νηπιαγωγείου για να βοηθήσουν τα πουλάκια να περάσουν το δύσκολο Χειμώνα γεμίζοντας τα με ξεχωριστή χαρά!

Τα παιδιά πήραν ταΐστρες τις οποίες θα βάλουν στις αυλές των σπιτιών τους και φωλίτσες με το όνομα τους τις οποίες έδωσαν για να τις τοποθετήσει ο Χαράλαμπος Κουρκουμέλης ψηλά στα δέντρα του προαυλίου του Νηπιαγωγείου!

Τέλος, από την πλευρά μας δεν μπορούμε παρά τα επαινέσουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πόρου “Ο Πρόνησος” και τη Νηπιαγωγό Γιούλη Δινοπούλου για την πρωτότυπη αυτή πρωτοβουλία η οποία θα εμπλουτίσει τα παιδιά εκτός από οικολογικές γνώσεις και με οικολογική ευαισθησία και συνείδηση!

Σπύρος Καγκάδης 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ