Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

20 παιδιά με αγάπη και πάθος για το πόλο (pics)

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου με μεγάλη μας ικανοποίηση πραγματοποιήσαμε τον πρώτο αγώνα υδατοσφαίρισης, όπως είχαμε προαναγγείλει, κατηγορίας mini παίδων μεταξύ των δύο ομάδων μας της κατηγορίας αυτής. Για τα αθλητικά του τόπου μας, για τον σύλλογο μας και για τα ίδια τα παιδιά ήταν μια ιστορική ημέρα γιατί επαναλειτούργησε το άθλημα της υδατοσφαίρισης στην Κεφαλονιά μετά από τόσες δεκαετίες ενεργού δράσης που είχε τιμήσει στο παρελθόν τον τόπο μας.

Δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το θαύμα και έχουμε 20 παιδιά με αγάπη και πάθος για το πόλο. Πως αυτά τα παιδιά μέσα σε χρονικό διάστημα 2 μηνών μετά τα μέτρα του κορονοϊού κατάφεραν να στέκονται στον στίβο, να παίρνουν τις θέσεις που τους είχαν πει οι προπονητές τους, να γίνεται ένας αγώνες με όλους τους κανονισμούς και να καταλήγουν στο σουτ, στην απόκρουση ή στο τέρμα. Υπόψιν σας ότι τα τέρματα ήταν για ανδρικό πόλο, γιατί παρόλες τις προσπάθειες μας να αποκτήσει το κολυμβητήριο μικρά τέρματα που ανταποκρίνονται στην κατηγορία αυτή δεν καταφέραμε δυστυχώς τίποτα.

Είναι άξιοι συγχαρητηρίων τόσο τα παιδιά, οι προπονητές τους όσο και οι γονείς που τα έχουν. Εμείς με την μεγάλη πείρα που έχουμε, με τα όσα έχουμε δει στις πισίνες έχουμε ένα προαίσθημα ότι αυτή η γενιά θα καλύψει το κενό της λύπης και στεναχώριας που είχαμε αυτή την τελευταία πενταετία και θα ξανατιμήσουν τον όμιλο τους, τον εαυτό τους, θα γίνουν άξιοι αθλητές, πειθαρχημένοι αρκεί να συνεχίσουν την υπακοή στους προπονητές, να είναι καλοί μαθητές στο σχολείο τους και να αγαπήσουν αυτό που κάνουν και ό,τι κάνουν. Η πρώτη ικανοποίηση στα παιδιά είναι ότι θα τους χαρίσουμε αθλητικά μαγιό σε όλους.

Ευχαριστούμε αυτούς που βοήθησαν στην γραμματεία και τον κο Παναγή Τραυλό που διαιτήτευσε το παιχνίδι σαν παλιός αθλητής. Ευχαριστούμε επίσης τους εργαζόμενους στον κολυμβητήριο που όχι μόνο μας εξυπηρέτησαν με τα ηλεκτρονικά συστήματα αλλά, διαπιστωμένο πλέον, χάριν αυτών το κολυμβητήριο αυτή την στιγμή ζει και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.

Οι δύο ομάδες μας υπό την καθοδήγηση των προπονητών κο Γρηγόρη Ράπτη και κο Δημήτρη Γασπαράτο είχαν ως εξής:

ΔΕΛΦΙΝΙΑ: ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ (αρχηγός), ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΠΟΥΖΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΜΕΣΣΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΝΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΚΚΟΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (τερματοφύλακας).

ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ: ΜΕΣΣΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (αρχηγός), ΣΤΑΒΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΕΣΣΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΖΑΣ, ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΤΑΘΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΧΑΡΙΣΗΣ ΗΛΙΑΣ (τερματοφύλακας).

Ενώ τα αποτελέσματα/σκορ του αγώνα είναι:

ΔΕΛΦΙΝΙΑ131156
ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ92232

Από το Δ.Σ. του ΝΟΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ