Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

KEFALONIAN OPEN 2020 από τον ΚΟΑ (pics)

KEFALONIAN OPEN 2020

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTERS ΑΝΔΡΩΝ 15+

Ακόμη έναν τίτλο κατέκτησε ο Α. Καππάτος αποδεικνύοντας ότι δεν έχει αντίπαλο στο Κεφαλλονίτικο (και όχι μόνο) τένις. Αναδείχθηκε άξιος νικητής και κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία MASTERS του KEFALONIAN OPEN.  Μάλιστα κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε ένα set. Στο τελικό σε ένα αγώνα υψηλού επιπέδου, επικράτησε του Ελ. Κοτσώνη με 2-0 set. Ο Καππάτος επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται καθώς έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε όποιο τουρνουά έχει αγωνιστεί φέτος.

Ο αθλητής του Κ.Ο.Α. θα εκπροσωπήσει την Κεφαλονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 21 – 30 / 08 / 2020 στην Αθήνα.

Του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ 30+

Στην κατηγορία 30+ νικητής αναδείχθηκε ο προπονητής του ομίλου Βύρωνας Αντωνάτος,  ο οποίος επικράτησε στο τελικό με 2-0 set του Nesha Zaric. Ήταν ένας τελικός αντάξιος των ικανοτήτων των δύο παικτών που πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Ο Β. Αντωνάτος αποδείχθηκε καλύτερος στα σημεία και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ 40+

Σε έναν ακόμη τελικό βρέθηκε ο Nesha Zaric όπου αντιμετώπισε τον Κωστή Αντωνάτο. Ο Nesha Zaric προηγήθηκε με 1-0 set και 5-1 game  στο 2ο set.  Σε αυτό το σημείο όμως ο Κ. Αντωνάτος ανέβασε κατακόρυφα τη απόδοσή του, αντέστρεψε την εις βάρος του κατάσταση και κατέκτησε το set με 7-5. Ο αγώνας οδηγήθηκε σε tie break.  Εκεί ο Zaric ξέφυγε από νωρίς στο σκορ με 4-1, 6-2 και τελικά αναδείχθηκε νικητής με 10-3. 

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ 50+

Νικητής στην κατηγορία αναδείχθηκε ο Κώστας Αναγνωστάκης ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Νίκου Μοντεσάντου με 2-0 set . Ο “Μόντε” πάλεψε αλλά τελικά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του πολύ έμπειρου Κ. Αναγνωστάκη, ενός αθλητή που επισκέπτεται κάθε χρόνο την Κεφαλονιά και λαμβάνει μέρος στο τουρνουά του ΚΟΑ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+

Στο τελικό των Γυναικών μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Βουτσινά επικράτησε στο tie break τη Hopkins A. Στο πρώτο set επικράτησε η Hopkins A. 62, στην συνέχεια η Βουτσινά αντεπιτέθηκε και κατέκτησε το 2ο set με 61 καθώς και το tie break με 10-4.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ 30+

Το ζευγάρι Λευτέρης Κοτσώνης & Γιώργος Βινιέρης νίκησαν στον τελικό τους Γεράσιμο Μπελίτση & Γεράσιμο Κόμητα με 2-0 set. Όπως ήταν αναμενόμενο οι τενιστικές ικανότητες του πατρινού αθλητή αλλά και η πολύ καλή απόδοση του Γ. Βινιέρη έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους και επικράτησαν επί ενός ζευγαριού που είχε πραγματοποιήσει παρά πολύ καλές εμφανίσεις στη διάρκεια του τουρνουά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ 50+

Στον τελικό που έκλεισε τη διοργάνωση, το ζευγάρι  Δημήτρης Σπανός & Σπύρος Μπέλος βρήκαν απέναντί τους ένας κλασσικό δίδυμο από τα παλιά τους Δημήτρη Βλάχο & Νίκο Μοντεσάντο. Νικητές αναδείχθηκαν οι πρώτοι, μετά από ένα αμφίρροπο ματς  με ωραίο τένις και έντονες διακυμάνσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+

Το δίδυμο Πανταζάτου – Ανδρεόλα πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και επιβεβαίωσε το τίτλο του φαβορί της κατηγορίας. Σε ένα πολύ καλό τελικό επικράτησαν με 2-0 set επί των αξιόμαχων Fannos Debi και Σταθάτου Ανθή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΚΤΑ 30+

Το απόλυτο φαβορί της κατηγορίας, Λευτέρης Κοτσώνης – Ελένη Ανδρεόλα, δεν άφησαν κανένα περιθώριο κατά τη διάρκεια του τουρνουά να αμφισβητηθεί η υπεροχή τους. Στο τελικό βρήκαν απέναντί τους το ζευγάρι Σπύρος Μαγουλάς & Κατερίνα Μαραβέγια. Στο πρώτο Set κι ενώ το σκορ ήταν 5-3 υπέρ των πρώτων, ο αγώνας διακόπηκε λόγω τραυματισμού του Μαγουλά. Τόσο για τον Κοτσώνη όσο και για την Ανδρεόλα αυτή ήταν η δεύτερη «πρωτιά» που  κατέκτησαν στη διοργάνωση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΚΤΟ Α45+

Στον τελικό του μικτού στην κατηγορία Α45-Γ40 το ζευγάρι Αντωνατου Θ.–Λιάτος Μ. επικράτησε με 2-0 set επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί.

Όπως συμβαίνει εδώ και 15 χρόνια, έτσι και φέτος, μετά από μια εβδομάδα γεμάτη τένις, ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης έκανε το κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς με το καθιερωμένο τουρνουά Βετεράνων. Διεξήχθησαν συνολικά 130 αγώνες και δόθηκαν βραβεία σε 10 διαφορετικές κατηγορίες. Ήταν μία διοργάνωση που διεξήχθη κάτω από πολύ ιδιαίτερες για όλους συνθήκες. Ήταν όμως κι από τις καλύτερες. Αφενός μεν γιατί έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αθληθούν και να διασκεδάσουν αφήνοντας για λίγο πίσω τα προβλήματα της εποχής,  αφετέρου δε  γιατί πραγματοποιήθηκαν αγώνες με τένις υψηλού επιπέδου

Ο ΚΟΑ ευχαριστεί ιδιαίτερα το Δήμο Αργοστολίου για την διάθεση των εγκαταστάσεων και τον Αντιδήμαρχο κ. Σαμούρη Σπύρο για την επιμέλεια των γηπέδων και του φωτισμού.

Ευχαριστεί τον χορηγό της διοργάνωσης το Ιχθυοπωλείο ΡΑΣΣΙΑΣ και τον κ. Λυμπερόπουλο Γιώργο της εταιρίας Tecnifibre για τα δώρα που χάρισε στους αθλητές μας.

Συγχαίρει και ευχαριστεί συγχρόνως τον επιδιαιτητή κ. Κώστα Τόλη και την γραμματέα του Ομίλου κ. Άρτεμη Νεοφύτου για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες που εδώ και 15 χρόνια στηρίζουν τη διοργάνωση.

Κλείνοντας εύχεται καλή επιτυχία στον Αντώνη Καππάτο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης, το οποίο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 21 Αυγούστου.

Καλό καλοκαίρι!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Βινιέρης Γιώργος
                    Η Γραμματέας              
Ανδρεόλα Ελένη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ