Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
19 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενδιαφέρουσες απαντήσεις με προτάσεις για το άρθρο μας σχετικά με τη διακοπή του τελικού κυπέλλου

Γιάννη μου επειδή σε βλέπω και προσπαθείς για το καλό του νησιού μας σε πολλούς τομείς όπως και στο ποδόσφαιρο…. Θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να σου πω ότι τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιούμαι στο χώρο του ποδοσφαίρου του Πειραιά δεν έχουν καμμία διαφορά τα προβλήματα του νησιού μας με του Πειραιά ..να είσαι σίγουρος για αυτό .και που δεν είμαι εκεί όμως προσπαθώ να βοηθήσω όπως μπορώ το ποδόσφαιρο του νησιού μας γιατί το έχω ζήσει και σε καλές εποχές … Αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές δυστυχώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα διαλυθεί με μαθηματική ακρίβεια. Δεν γίνεται να έχει πρωτάθλημα με 10 ομάδες και με 3 β κατηγορία … το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα διοικειται από ΤΡΕΛΟΥΣ και όχι με την κακη έννοια αλλά από αυτούς τους ρομαντικούς που με το υστέρημα τους προσπαθούν να κρατήσουν το ποδόσφαιρο ζωντανό χωρίς καμμία κρατική βοήθεια. Μίλησες για λύσεις

1. Δεν νοείται να έχεις κάποιους ανθρώπους βιτρίνα του ποδοσφαίρου του νησιού και να μην είναι σε θέσεις καίριες για το ποδόσφαιρο θες και ονόματα πχ Βουκελατος Θ Κορσιανος Ν και πολύ άλλοι …που δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι τους έχουν διώξει μακριά.

2. Επιδότηση από την τοπική αυτοδιοίκηση σε ακαδημίες ποδοσφαίρου με επιτροπή κοινής αποδοχής για το ελέγχο αξιοποίησης των χρημάτων.

3. Δημιουργία προπονητικού κέντρου που έχεις τις δυνατότητες να το κάνεις στο έπακρον το οποίο να εκμεταλλευτεί από το δήμο προς ενοικίαση σε επαγγελματικές ομάδες την περίοδο της προετοιμασίας τους και τα έσοδα τα μοιράζονται ισόποσα στις ομάδες του νησιού που πληρούν τα κριτήρια.

4. Ίδρυση τοπικής σχολής διαιτησίας με σκοπό την εκπαίδευση διαιτητών όχι μόνο του νησιού μας αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

5. Επιδότηση ποσοστου των μεταφορικών των ομάδων που ανεβαίνουν κατηγορία από την Ένωση Κεφαλονιάς Ιθάκης.

6. Οικονομική ενίσχυση από την Ένωση στις ομάδες τις Ιθάκης.

7. Ίδρυση επιτροπής στην ένωση για την προώθηση αθλητών του νησιού μας σε επαγγελματικές ομάδες.

Αυτές είναι κάποιες από τις προτάσεις που πιστεύω ότι είναι εφικτές να φέρουν το κεφαλονιτικο ποδόσφαιρο σε ένα σοβαρό επίπεδο ξανά ….. Όχι βέβαια με σκοπό να διαλυσουμε και να ξεχάσουμε και τα άλλα αθλήματα που αντιπροσωπεύει το νησί μας επάξια .αλλά να ενισχυθουν και αυτά και να καταφέρουμε να είμαστε περήφανοι για τον αθλητισμό που εξαγουμε ακόμα περισσότερο.

Δημήτρης Καρακώστας


Το ωράριο του γηπέδου για τους μη οργανωμένους σε ομάδες πολίτες, που θέλουν να αθληθούν, είναι ένα θέμα που αξίζει επίσης άρθρου.

Σε όλους τους άλλους δήμους που εγώ έχω πάει, το γήπεδο κλείνει τουλάχιστον στις 10 το βράδυ. Τούτο, κυρίως διότι ο γενικός πληθυσμός έχει και “εργασία”. Με τον τρόπο αυτό ο γενικός πληθυσμός ενθαρρύνεται στην άθληση.

Εδώ στον δήμο Αργοστολίου, το γήπεδο έχει ωράριο Σ Τ Ι Σ 8 Τ Ο Α Π Ο Γ Ε Υ Μ Α!

Αυτό το ωράριο, προφανώς κάνει για εφήβους και εργένηδες.

Δεν σχολιάζω ότι η μια πόρτα του γηπέδου είναι κλειστή από την εποχή του Κορονοϊού, και όταν ρώτησα τον λόγο πήρα απάντηση “ότι λείπει η μικρή ράμπα” που έχει το κενό των ομβρίων υδάτων! Μια ράμπα λείπει 2 χρόνια!

Αντώνης Βλάχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ