Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
16 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τάσο δεν ξεχνιέσαι! | Έγινε και φέτος ο αγώνας δρόμου στη μνήμη του αθλητή Τάσου

Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης δε λησμονεί το δημότη και σημαντικό αθλητή του Τάσο Μιζηκάκη. Διότι ο Τάσος μπορείς να έφυγε νωρίς, αλλά άφησε τέτοιο αποτύπωμα που τον κρατάει και θα τον κρατάει για πάντα μαζί μας στο διηνεκές.

Από το 2007, εκείνη την αποφράδα χρονιά, και μετά ο Δήμος Πεύκης και μετέπειτα Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης διοργανώνει κάθε χρόνο αγώνα δρόμου αφιερωμένο στη μνήμη του βαθμοφόρου αθλητή στίβου Τάσου Μιζηκάκη. Μέσα στο πανέμορφο άλσος Μορέλλα φίλοι, συγγενείς και συμπολίτες τρέχουν για τον Τάσο! Είναι, το δίχως άλλο, ο καλύτερος τρόπος για να θυμόμαστε και να τιμούμε τη μνήμη του Τάσου.

Εικόνα: Ο αδελφός του Τάσου, Χρήστος, συμμετείχε και στη φετινή διοργάνωση.

Ο Τάσος έκανε τις προπονήσεις του λίγο πιο βόρεια, στο Ζηρίνειο στάδιο της Κηφισιάς όντας μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς. Το εκρηκτικό του χαρακτήρα του και της φυσικής του διάπλασης τον τοποθέτησε ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές στίβου στα 100 μέτρα με το προσωπικό του ρεκόρ να βρίσκεται στα 10,67 δευτερόλεπτα! Στους πανελλήνιους αγώνες κατακτούσε θέσεις με βαθμούς ενώ αρχή του ήταν η φυσική αγωγή να είναι αυτό που λέει η λέξη : φυσική!

Εικόνα: Ο πατέρας του Τάσου, Γιάννης, χειροκροτούμενος από τη νεολαία!

Και φέτος λοιπόν η οικογένειά του με μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδέχτηκε μία ακόμη διοργάνωση προς τιμήν του αγαπημένου της παιδιού και αδελφού που συνεχίζει να τους προσφέρει υπερηφάνεια και νίκες.

Εικόνα: Ο Τάσος στο αγαπημένο του ταρτάν με τη φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς.

Αγαπημένε Φίλε Τάσο είσαι πάντα και συνεχώς μέσα στο μυαλό και στις καρδιές όλων μας!

Γιάννης Βαρούχας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ