Κυριακή 28 Απριλίου 2024
17.1 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μία σημαντική προσφορά απ’ τον Μάκη Μουλίνο αφιερωμένη στη μνήμη του πατέρα του

Σε μία σημαντική προσφορά υπέρ του χωριού του προχώρησε ο Μάκης Μουλίνος με την οποία τίμησε τη μνήμη του πατέρα του, Γιώργου, που έφυγε αδόκητα απ’ τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Ο Μάκης μπορεί να ζει και να εργάζεται στις ΗΠΑ αλλά με την πράξη του αποδεικνύει ότι η καρδιά και το μυαλό του είναι πάντα στην ιδιαίτερή του πατρίδα. Η αγάπη για τον πατέρα του είναι μνημείο αγάπης παιδιού προς το γονιό και προκαλεί αυθόρμητα το σεβασμό και θαυμασμό όλων.

Η επιλογή του να τιμήσει τον πατέρα του προσφέροντας στο χωριό του και στο κοινό καλό κρίνεται με τον πιο θετικό τρόπο και τον τιμά.

Δείτε το συγκινητικό μήνυμα που συνόδευσε την ανάρτησή του στο διαδίκτυο:

Η αγάπη του πατέρα μου για το χωριό του δε θα μπορούσε να με αφήσει ασυγκίνητο στις ανάγκες που έχει. Έτσι λοιπόν με πολλή αγάπη και προθυμία ανταποκρίνομαι στην ανάγκη της κατασκευής μιας σύγχρονης στάσης λεωφορείου (μιας αναγκαίας υποδομής) που θα προστατεύει τους χωριανούς και τους επισκέπτες του χωριού τις δύσκολες μέρες του καλοκαιριού και του χειμώνα -από τον καύσωνα ή τη βροχή- και που δε θα κινδυνεύει κανείς να πέσει στο κεφάλι του! Το κάνω από καρδιάς γιατί το χωριό του πατέρα μου είναι και δικό μου χωριό και των παιδιών μου. Θα είμαι πάντα δίπλα στις ανάγκες του τόπου μου όσο μακρινά κι αν βρίσκομαι γιατί το έχω πάντα μαζί μου. Μέσα στην καρδιά και το μυαλό μου. Γιατί είμαι δεμένος με μνήμες που δε σβήνουν από τη γενέθλια γη των προγόνων μου.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ευχαριστώ τον προεδρο Παναγής Κωνσταντάτος που τιμής ένεκεν έβαλε επιγραφή με το όνομα του πατέρα μου “ Γιώργος Γερ. Μουλίνος “ πάνω στη στάση για να τιμήσει την προσφορά μου.

Μάκης Μουλίνος”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ