Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
15.4 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκτός λειτουργίας το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στο Ληξούρι

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Ανακοίνωση για το ΑΤΜ της Πειραιώς στο Ληξούρι

          Δέκα και πλέον μέρες βρίσκεται εκτός λειτουργίας το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στο Ληξούρι! Επιβεβαιώνεται και με αυτόν τον τρόπο ότι το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στο Ληξούρι, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τα προβλήματα για τους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής.

          Μετά τα ληστρικά επιτόκια που μας επιβάλουν οι τράπεζες στα δάνεια και το πέταγμα στο δρόμο εκατοντάδων εργαζομένων, μετά τα πακέτα ζεστού χρήματος από το κράτος μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων που τα πληρώσαμε ακριβά στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, τώρα μας αφήνουν χωρίς χρήματα, αφού το αυτόματο μηχάνημα που άφησε πίσω της κλείνοντας η τράπεζα δεν λειτουργεί.

          Για άλλη μια φορά τα κέρδη των τραπεζών αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες που έχουν οι αγροτοκτηνοτρόφοι και άλλοι εργαζόμενοι, επαγγελματίες και συνταξιούχοι, ιδιαίτερα την περίοδο των γιορτών. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που δεν λειτουργεί το ΑΤΜ στο λίγο διάστημα που έχει κλείσει το κατάστημα της Πειραιώς και η Διοίκηση της Τράπεζας φέρει ακέραια την ευθύνη.

          Απαιτούμαι άμεσα να επισκευαστεί το ΑΤΜ και να είναι έτοιμο προς χρήση!

Για το ΔΣ

13/12/2021

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γραμματέας

Παναγής Σωτήρας                                 Νίκος Ζαφειράτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ