Κυριακή 14 Απριλίου 2024
24 C
Argostoli

kefaloniastatus@gmail.com

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

spot_img

ΜΕΝΟΥ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΤΑ “ΤΑΜ ΤΑΜ” ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Γράφει ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των αρθρογράφων τους και όχι κατά ανάγκη του kefaloniastatus.gr

Η φωτογραφία είναι του Jerry Apostolatos από τις 16 Ιουν. του 2013 και από μία μεγάλη διαμαρτυρία απέναντι στο “μαύρο” που είχε επιλέξει για την ΕΡΤ η τότε κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Είναι μία μακρινή χώρα, πολύ… πολύ… πολύ μακριά από εδώ, κατοικείται δε από μία φυλή που οι ρίζες της φτάνουν πολύ πίσω στο χρόνο. Είναι καταπράσινη και έχει ωραίες παραλίες, με μικρά και μεγάλα νησιά στο πέλαγος που την περιβάλλει.

Ο Αρχηγός της φυλής κατάγεται απ’ την οικογένεια των ‘’Μσέλο Τάλα’’ μια παραδοσιακή οικογένεια που κυβερνάει τακτικά αυτήν τη φυλή.

Η άλλη αντίπαλη οικογένεια των ‘’Μσέλο Τόλο’’ που και αυτή κυβερνάει, όταν δεν είναι στην εξουσία η οικογένεια των ‘’Μσέλο Τάλα’’, έχει κι αυτή ένα νεαρό αρχηγό ο οποίος όμως τα τελευταία χρόνια έχει πέσει σε δυσμένεια της φυλής και ο “Μσέλο Τάλα’’ ο Β του έχει πάρει την εξουσία.

Αυτή η διαμάχη μεταξύ των δύο οικογενειών είχε κουράσει τους κατοίκους της χώρας και στις προηγούμενες εκλογές έφεραν στην εξουσία έναν άλλον που δεν ήταν απ’ τις δύο παραδοσιακές οικογένειες που διοικούσαν τόσα χρόνια την όμορφη αυτή χώρα.

Αυτή η ανατροπή έβαλε σε σκέψη την οικογένεια των ‘’Μσέλο Τάλα’’ και αφού πρώτα έβαλε στο χέρι την οικογένεια των ‘’Μσέλο Τόλο’’, συμφώνησαν να εξαφανίσουν το νεαρό τότε ηγέτη, γιατί ήταν πολύ τίμιος για τα γούστα τους και έτσι έβαλαν σε ενέργεια ένα σατανικό σχέδιο.

Αφού μαζεύτηκαν σε μία απ’ τις πολυτελείς καλύβες της οικογένειας, ο ‘’Μσέλο Τάλα’’ ο Β μαζί με την εξωτικής ομορφιάς σύζυγό του και τους κολλητούς του, αποφάσισαν ν’ αγοράσουν όλα τα  ‘’Ταμ Ταμ΄΄ της φυλής και τους ανθρώπους που τα χειριζόντουσαν.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και περιήλθαν στα χέρια της οικογένειας όλα τα  ‘’Ταμ Ταμ’’ της φυλής, βέβαια το κοπάδι με τις κατσίκες  του ‘’Μσέλο Τάλα’’ του Β μίκρυνε σημαντικά.

Αλλά στις εκλογές με τη βοήθεια των ‘’Ταμ Ταμ’’ κέρδισε την εξουσία και άρχισε αμέσως να ξαναμαζεύει τις κατσίκες.

Τα μέλη της φυλής όταν άρχισαν να παίρνουν χαμπάρι το ρόλο των  ‘’Ταμ Ταμ’’ ήταν ήδη αργά, ο ‘’Μσέλο Τάλα’’ ο Β  είχε Κατσικωθεί στην εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ